ERRE A RENDEZVÉNYRE MINDEN JEGYÜNK ELKELT!

Borvacsora Végh József kriminálpszichológussal

Esemény időpontja:

2021.11.19. 18:00 – 21:00


Esemény helyszíne:

Cafe 57 étterem

1025 Budapest,  Pusztaszeri út 57.


A jegy ára tartalmaz egy adagot a választott főételek közül, fejenként 2 pohár bort, valamint korlátlan alkoholmentes ital fogyasztást a fent megadott csomagból, a rendezvény időtartama alatt.

Részvételi díj

16500 Ft

Érezted már valaha, hogy nem beszéled bizonyos emberek nyelvét, nem vagytok egy hullámhosszon? Vagy van olyan tapasztalatod, ahol te voltál a meg nem értett fél? Min múlik, hogy kivel és hogyan lehet kommunikálni?

Többek között ezekre a kérdésekre keressük majd a választ Végh József klinikai szakpszichológussal. Végh József klinikai szakpszichológus / kriminálpszichológus / túsztárgyaló több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik a témában. A munkája során arra jött rá, hogy amennyiben nem vagyunk tisztában érzelmi szabályozásunkkal, az könnyen túszul ejt bennünket. Azt is megtapasztalta, hogy a tárgyaló fél mennyire irányítható saját személyiségjellemzőin és érzelmi működésén keresztül. Tárgyalási szituációk, konfliktusok nem csak az üzleti életben, hanem a mindennapjainkban is jelen vannak, hiszen folyamatosan kommunikálunk a környezetünkkel. A tárgyalások során, ugyanúgy mint a hétköznapokban, fontos a másik fél személyiségét feltérképezni, megfelelően olvasni a testbeszédét és felismerni a különböző jeleket.

A kislétszámú vacsoraest során – egy rövid felvezetést követően – lehetőség lesz Végh úrral kötetlenül beszélgetni a témában, ill. kérdéseket intézni hozzá.

Gyere el és gazdagodj olyan pszichológiai tudással, amit sikeresen alkalmazhatsz majd a mindennapi életed során! Ismerd meg személyesen Végh Józsefet és a szemléletmódját, és beszélgess hozzád hasonlóan nyitott emberekkel!

A vacsora a Rózsadombon található Cafe 57 étterem különtermében kerül megrendezésre.

Választható főételek:

  • Rozé kacsa mell, vargányás rizottó, céklamártás
  • Sous vide sertésszűz, almatextura, parmezános püré
  • Rostonsült tőkehal, thai zöldégek wasabi majonéz

Választható borok:

  • Demeter Rozé Eger
  • Demeter Egri Bikavér
  • Montium Tokaji Furmint

Alkoholmentes italcsomag tartalma:

  • Szénsavas és mentes ásványvíz
  • Rostos és szénsavas üdítők
  • Limonádé

A helyszínről bővebben: cafe57.hu


A részvételi jegy megváltásával lehet helyet foglalni az eseményre. A rendezvényre jelentkezőket csak korlátozott számban tudunk fogadni!

A részvételi jegyben foglalt étel- és italkínálaton túli fogyasztás minden résztvevő saját költségére történik.

A rendezvényre csak 18 év feletti személyek jelentkezését tudjuk fogadni!