ERRE A RENDEZVÉNYRE MINDEN JEGYÜNK ELKELT!

Látogatás az Illúziók Múzeumában

Esemény időpontja:

2022.04.14. csütörtök 17:30


Esemény helyszíne:

Illúziók Múzeuma


Jegyvásárlási határidő:

[product_timer_text]

[product_timer]


A jegyár tartalmazza a múzeumi belépőt.

Részvételi díj

5500 Ft

 

A nagy sikerre való tekintettel újra Illúziók Múzeuma!

Lépj be az illúziók hihetetlen világába, amely becsapja az érzékszerveidet, meghökkent, összezavar, ámulatba ejt, ugyanakkor izgalmas tudnivalókba is beavat… Látogass el velünk az Illúziók Múzeumába, hogy megtapasztald: semmi sem az, aminek látszik!

Csoportunkkal nem kell beállnod a sorba, hanem soron kívül juthatsz be a kiállításra – ráadásul mindezt sziporkázóan jófej emberek társaságában!

 

Szedd össze a bátorságod és vesd bele magad az Örvénylő alagút keltette illúzióba: szédítő és szörnyen nehéz lesz átküzdeni magad a forgó hengeren – miközben a padló a talpad alatt valójában vízszintes és mozdulatlan! Nézd meg az eltorzított tükörképed a Tükrök Szobájában, tévedj el a Végtelen szobában, dacolj a gravitáció törvényével, játssz az arányokkal és készíts magadról képet bármilyen testhelyzetben!

Csodáld meg a hologramokat, nézz meg minden optikai illúziót, vizsgálj meg alaposan minden installációt, melyek egy-egy játékos emlékeztetők arról, hogy az elképzelésünk az általunk megtapasztalt világról legtöbbször csupán illúzió

Ha azt mondanák neked, hogy elakad a szavad egy ilyen kiállítástól, elhinnéd?

Az Illúziók Múzeumában mindenhol racionális, tudományos magyarázatokat találsz: fedezd fel, milyen lenyűgöző a látásunk, az érzékelésünk, az agyunk működése. Megmutatjuk, miért lát olyasmit a szemünk, amit az agyunk nem tud értelmezni.

A játékszobánk kihagyhatatlan amely tele van izgalmas játékokkal, logikai kirakósokkal. Ezek a fejtörő játékok rendkívül szórakoztatóak, ugyanakkor időnként meglehetősen frusztrálóak tudnak lenni.

Gyere és fedezd fel az illúziók világát! Éld át a lehetetlent! Érkezés előtt pedig bizonyosodj meg arról, hogy a fényképezőgéped maximálisan fel van töltve, valamint van elegendő memória a fényképek számára. Feltétlenül hozz magaddal kamerát!

 

A múzeum látogatást követően közös iszogatás a csapattal a Belvárosban.


A rendezvényre jelentkezőket csak korlátozott számban áll módunkban fogadni!

A programra csak 18 év feletti személyek jelentkezését tudjuk fogadni!