ERRE A RENDEZVÉNYRE MINDEN JEGYÜNK ELKELT!

Stex csütörtök

Esemény időpontja:

2022.02.17. csütörtök 18:30-22:00


Esemény helyszíne:

Stex Ház


Jegyvásárlási határidő:

[product_timer_text]

[product_timer]


A jegyár tartalmaz egy előre kiválasztott főételt és egy welcome drinket.

Részvételi díj

6900 Ft

 

 

 

Csatlakozz a Mit Csinálsz ma? immár Signature Event-jévé vált beszélgetős vacsoraesthez!

Töltsd velünk a csütörtök estédet a pesti oldal egyedülállóan nosztalgikus hangulatú éttermében, a Stex Házban! Beszélgessünk filozofikus kérdésekről baráti hangulatban! Érkezz akár egyedül, akár párban, mindenképp jó társaságban leszel!

 

Az est témája:

Példaképeink

 

  • van-e példaképed? 
  • ha igen, mióta és miért pont ő?
  • milyen hatással van az életedre? Miben szeretnél rá hasonlítani és miért?

 

Ha érdekelnek a fenti kérdések és szívesen elmondanád róluk a gondolataidat egy oldott hangulatú eszmecsere keretein belül, akkor ott a helyed közöttünk!

 


 

A helyszínről bővebben:

A VIII. kerületi Baross utca és József körút sarkán lévő STEX Ház az ezredfordulós budapesti éjszaka megkerülhetetlen pontja volt, ma pedig az egyik legszínesebb múltú étterem a városban. A STEX Ház története egészen a 90-es évek elejéig nyúlik vissza, mikor még virágzott a szerencsejáték, és a bingótermek tömve voltak hazárdjátékosokkal. A belvárosban hamar népszerű találkozóhely lett a sarki épület, amely délben menüvel várta a közelben dolgozókat, este jóllakatta a vacsorázni vágyókat, éjszaka pedig szabad volt a gazda, bárki szerencsét próbálhatott az emeleti és a földszinti játékgépeken. Az étterem névadóját, Stex Alfrédot az étterem dizájnáért felelős belsőépítész keltette életre, majd története az itt dolgozók fantáziájával gyarapodott. Sosem volt emlékét hűen őrzik a falakon kiállított műtárgyak, amik két perc alatt repítenek egy másik világba. A Stex máig töretlen népszerűségét – a különleges hangulatú enteriőrön túl – elsősorban természetesen a kiváló étel- és italkínálatának köszönheti. A széles pálinka- és koktél felhozatal, rengeteg spirit és figyelemreméltó borválaszték mellett muszáj szót ejtenünk az egyedülálló tanksörükről. A városban mindössze néhány hely büszkélkedhet ilyennel, de mi is ez pontosan? A tanksör lényege, hogy a szűrést követően nem pasztörizálják, hanem a gyárból egyenesen a helyszínre szállítják a sört, ahol egy 500 literes, duplafalú réztankba töltik, és folyamatosan 7 C˙-on tartják. Mivel a tartósítási szakasz kimarad, egy különlegesen friss sör lesz a végeredmény, amely semmiféle tartósítószert nem tartalmaz. Érdemes tehát kipróbálni!

 


A regisztrációs jegy megváltásával tudsz helyet foglalni az eseményre. A rendezvényre jelentkezőket csak korlátozott számban tudunk fogadni.
A vacsorán és a welcome drinken felüli étel- és italfogyasztás minden résztvevőnek a saját költségére történik.
A rendezvényre csak 18 év feletti személyek jelentkezését tudjuk fogadni!